Flexibel stängning för vår drop-in

Sorterad i Allmänmedicin, Nya vårdcentralen, Schema, Vårdcentral av på februari 27, 2018

Den senaste tiden har vi haft många patienter som besökt oss, både våra tidigare patienter och en hel del nya. Vi är otroligt stolta över förtroendet och glada att så många känner sig trygga med att söka vård hos oss. En tråkig sidoeffekt är dock att kön i vår drop-in kan bli lång och att vi vissa dagar helt enkelt inte hinner ta emot alla sökande.

För att försäkra oss om att hinna med alla som väntar så tillämpar vi flexibel stängning av vår drop-in.

Det innebär kort och gott att vi inte tar emot fler patienter för drop-in, då gränsen för vad vi kommer hinna med bedöms vara nådd.

Förutom att vi vill undvika att någon väntar i onödan finns det ytterligare en viktig orsak till vår åtgärd och det är patientsäkerhet – vi måste kunna ta oss nödvändig tid med varje patient.

För att ytterligare utöka servicen till våra patienter håller vi öppet även på kvällar och helger. Den utökade verksamheten kallas Bergsjön Jourcentral och tar hand om dig som behöver enklare vård utanför ordinarie öppettider. Välkomna vardagar 17–22 samt helger och röda dagar 10–16. Läs mer om Jourcentralen på vår hemsida. Klicka här.

Under dagtid kan du också ta reda på det aktuella köläget på vårdcentralen antingen genom att komma förbi och höra i receptionen, alternativt ringa oss på 031-7929400. Du kan även alltid ringa för konsultation innan du besöker oss – i vissa fall räcker det med rådgivning via telefon.

Tack för förståelsen // personalen på Bergsjön Vårdcentral

Kommentarfunktionen är stängd