Way Out West-aktuella Cherrie kommer till Bergsjön

Vad du än gör, se till att boka in den 17 september i kalendern. Denna dag händer det nämligen massor i Bergsjön: det är dags för andra upplagan av Bergsjöloppet och vi har öppet hus på vårdcentralen. Och så är det kulturfestival, där vi som ett tack till vår fina stadsdel är med och sponsrar huvudartisten. Det är ingen mindre än Cherrie: tjejen som sägs bli Sveriges nästa stora r’n’b-stjärna, och som nyss spelade på Way Out West. Missa inte detta, 18.30 står hon på stora scenen.

bergsjoloppet_image

Bergsjöloppet
Välkommen till ett lopp med fokus på träning och hälsa för alla åldrar. Spring eller gå – alla deltagare får medalj. Vi bjuder på startavgiften, så det kostar ingenting att vara med.
Läs mer om loppet och anmäl dig på www.bergsjoloppet.se.

 

Tips: finslipa formen
Inför loppet kör vi också tre gratis träningstillfällen med löparproffset Mats Erixon – perfekt för dig som vill komma igång med din löpning. Datum för dessa är 29 augusti, 5 september och 12 september. Vi träffas utanför vårdcentralen klockan 18.00 – ingen föranmälan krävs.

bergsjon_vardcentral

Öppet hus på vårdcentralen
Kom och hälsa på och se dig omkring i våra nya, fina lokaler. Vi bjuder på massor av aktiviteter för stora och små. Bland annat kan du besöka barnens läkarstation med nalleakuten, få friskvårdstips och passa på att lista dig hos oss. Alla besökare får också en liten present (så länge lagret räcker). Varmt välkommen till oss mellan 12-16.

 

tellusfestival2016

Musik, mingel och möten på kulturfestivalen
Kreativa workshops, teater och folkdans från hela världen – och massor av musik förstås. Allt samlat kring Rymdtorget. Kulturfestivalen Tellus är tillbaka med besked, och förutom huvudakten Cherrie kan vi se fram emot uppträdanden från bland annat:

Kiriaka

Slynkören

Bienvenue

Fartun Farax

Lilla Bäcken

Bori och Suan

… och många fler – kolla in Tellusfestivalen 2016 på Facebook för mer information.

 

#gobergsjon2016
Under denna hashtag samlar vi allt som händer denna härliga festdag. Tagga bilderna du postar med #gobergsjon2016 för att dela med dig av din upplevelse – och se vad alla andra har för sig.

 

Vi ses i Bergsjön den 17 september!

 

Kommentarfunktionen är stängd