En virtuell vandring i vår kommande byggnad!

Sorterad i Vår Historia av på april 2, 2015

Som ni kan se Här så är bygget i fullgång på vår nya byggnad. Ni har även under hösten fått ta del av allt från dess planritning till konstnären som står bakom den vackra och unika glasfasaden.

Nu kan ni även ta er runt på egen hand i vår vårdcentral som kommer stå färdig våren 2016. Genom att klicka på länken nedan och sedan följa installations guiden, kan ni snabbt vara inne i vår nybyggda vårdcentral och få känna på hur stor och rymlig den faktiskt är. Ni bör dock vara medvetna om att tapeter och möblering bara är tillfällig.

Ta sig runt i visualiseringen
När ni väl installerat bygget och startat det, så kommer ni komma direkt till väntsalen vid reception, där ni sedan får påbörja er resa genom vårdcentralen.

För att röra er inuti vårdcentralen så använder ni piltangenterna på tangentbordet för att röra er framåt, bakåt och sidled. Sedan använder ni musen för att vrida er och titta runt. Så se tangentbordet som dina ben och musen som ditt huvud och överkropp. Ni stänger sedan av genom att klicka på esc.

 

Medan ni väntar på att installationsfilen laddar ner finns det även några bilder nedan inifrån den virtuella visningen, så att ni kan se vad som väntar er där inne.

Klicka på länken härför att börja ladda ner PC versionen.

En version för Mac är på gång.
Bilder från visualiseringen av Bergsjöns nya vårdcentral. Väntrummet.Nya_VC 2015-03-16 11-29-20-508

Nya_VC 2015-03-16 11-28-39-043

 

 

 

Etiketter: , , ,

Kommentarfunktionen är stängd