Specialist i allmänmedicin som vill göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss!

Sorterad i Allmänmedicin av på september 15, 2021

Bergsjön Vårdcentral och BVC är en medarbetarägd verksamhet med egen rehabavdelning. Vi huserar i fantastiskt fina lokaler, precis vid Rymdtorget. Här trivs redan 75 medarbetare, varav 20 är läkare – men vi behöver bli fler. Därför söker vi nu flera duktiga specialister i allmänmedicin som vill göra skillnad i våra patienters vardag. Hela vår verksamhet handlar om att må bra, och då menar vi både våra patienter och vår personal. En heltidstjänst hos oss innebär att din arbetstid är schemalagd till 80 procent, resten av arbetstiden kan du disponera som du vill. I praktiken innebär det cirka 3,5 dagars närvaro på mottagningen med patientarbete och handledning av ST-läkare. Resten av tiden är du fri att använda till administration, utbildning och återhämtning. Varje läkare hos oss har en lista på max 1500 patienter inklusive BVC eller äldreboende.

Vi jobbar patientfokuserat. Hos oss får våra listade patienter en fast läkare: det gör att du lär känna dina patienter, att du vet var uppdraget börjar och slutar och att du enklare kan planera dina dagar. På vår vårdcentral möts många olika kulturer. Flera av våra patienter talar inte svenska, men i sådana situationer får du hjälp av våra duktiga tolkar. För att trivas som specialist i allmänmedicin hos oss tror vi att du är en person med ett öppet sinne – som arbetar med stort engagemang, gott humör och lite extra tålamod.

Fast läkare med personlig lista, kontinuitet och tillgänglighet till den fasta läkaren är våra kärnvärden. Vi jobbar tätt tillsammans med arbetsglädje och kamratskap som våra främsta ledstjärnor. Vår organisation är liten, så det är nära mellan beslut och handling. Här blir du både sedd, hörd – och uppskattad.

Är du den vi söker? Skicka ditt cv och ett personligt brev till: christer.andersson@notkarnan.se.
Vi arbetar löpande med urval av kandidater, se därför till att skicka in din ansökan så fort du ser om tjänsten passar dig.

Har du några frågor? Ring 0704-86 81 30 eller läs mer om oss på vår hemsida.
PS. vi välkomnar även sökande med eget bolag på konsultbasis.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kommentarfunktionen är stängd