Vi söker allmänläkare som vill vidga sina vyer

Sorterad i Allmänmedicin av på april 29, 2021


Bergsjön Vårdcentral och BVC är en medarbetarägd verksamhet med egen rehabavdelning.

Vi huserar i fantastiskt fina lokaler, precis vid Rymdtorget. Här trivs redan 75 medarbetare – men vi behöver bli fler. Därför söker vi nu flera duktiga specialister i allmänmedicin som trivs med att jobba patientfokuserat.

Vi huserar i fantastiskt fina lokaler, precis vid Rymdtorget. Här trivs redan 75 medarbetare – men vi behöver bli fler. Därför söker vi nu flera duktiga specialister i allmänmedicin som trivs med att jobba patientfokuserat.Hela vår verksamhet handlar om att må bra, och då menar vi både våra patienter och vår personal. För att du ska kunna fokusera på dina patienter när du jobbar får du hjälp med de administrativa uppgifterna och en helt ledig dag i veckan. 80% arbete och 100% lön! Varje läkare hos oss har en lista på max 1500 patienter inklusive BVC eller äldreboende.

Hos oss får våra listade patienter en fast läkare: det gör att du lär känna dina patienter, att du vet var uppdraget börjar och slutar och att du enklare kan planera dina dagar.

Många av våra patienter talar inte svenska, i sådana situationer assisteras du av en av våra duktiga tolkar. Som specialist i allmänmedicin hos oss utgår vi ifrån att du arbetar med stort engagemang, gott humör och lite extra tålamod.

Fast läkare med personlig lista, kontinuitet och tillgänglighet till den fasta läkaren är våra kärnvärden. Vi jobbar tätt tillsammans med arbetsglädje och kamratskap som våra främsta ledstjärnor. Vår organisation är liten, så det är nära mellan beslut och handling. Här blir du både sedd och hörd.

Är du den vi söker? Skicka ditt cv och ett personligt brev senast 31 maj till christer.andersson@notkarnan.se. Har du några frågor?
Ring 0704-86 81 30 eller läs mer om oss på notkarnan.se.

Kommentarfunktionen är stängd